Clown Pascalino & Huub de Haas : Het geheim van de vrolijkheid formule

Clown Pascalino & Huub de Haas : Het geheim van de vrolijkheid formule boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows Clown. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Pascalino & Huub de Haas : Het geheim van de vrolijkheid formule.

  • 1 x 60 minuten : € 695,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een bijzonder verhaal over 2 vrienden die houden van het Circus

Er was eens een goochelaar in het circus van clown Pascalino die bij toeval op magische wijze de formule van vrolijkheid ontdekte. Tot op de dag van vandaag wordt deze veilig op een geheime plek bewaard en de formule zorgt ervoor dat alle kinderen altijd vrolijk en gelukkig zijn in het circus!

Tot op een donkere dag de formule wordt gestolen en het hele circus in paniek is. Pascalino en zijn beste vriendje Huub de haas besluiten op zoek te gaan naar de dief en de formule terug te halen naar het circus zodat er weer gelachen kan worden en iedereen weer vrolijk is! Maar of dit ook daadwerkelijk gaat lukken?

Een show met mooie liedjes, goochelen en jongleren

Deze bijzondere 60 minuten durende show heeft 5 speciaal geschreven en gecomponeerde liedjes zoals o.a. de meezinger "Springen"en "Wij zijn zo blij vandaag" en natuurlijk komen de nodige goochel en jongleer kunsten ook voorbij!

Specificaties van Clown Pascalino & Huub de Haas : Het geheim van de vrolijkheid formule

  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Pascalino & Huub de Haas : Het geheim van de vrolijkheid formule?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Pascalino & Huub de Haas : Het geheim van de vrolijkheid formule kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact