Clown Kriek Kindershow

Clown Kriek Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows Clown. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Kriek Kindershow.

  • 1 x 50 minuten : € 550,00
  • Reiskosten: inclusief 50 km vanaf Zaltbommel, hierna € 0,28 per km
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Kriek presenteert een fantastische kindershow voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Met zijn interactieve jeugdshow heeft hij inmiddels vele tienduizenden kinderen een onvergetelijke tijd bezorgt. In zijn show neemt Clown Kriek de kinderen mee naar een wereld waar zij het liefst zijn. Een wereld vol humor, kleur, afwisseling, spanning en bovenal een wereld waarin zij serieus genomen worden.

In de voorstelling probeert Clown Kriek te toveren maar uiteraard loopt niet alles zoals het zou moeten lopen.

Gelukkig zijn de kinderen er om Clown Kriek te helpen. Maar niet alleen de kinderen, ook de volwassenen komen bij Clown Kriek aan bod. Wat er gebeurt? Dat blijft nog een verrassing. We kunnen alleen zeggen: ‘Iedereen kan toveren met een eitje’. Maar is dat ook zo? Wel garanderen we dat alles zeer netjes blijft zoals u van Clown Kriek mag verwachten. Ook laat Clown Kriek zien dat hij een meester is in het modeleren van ballonnen.

Een kindervoorstelling op hoog niveau voor een zeer toegankelijke prijs.

Specificaties van Clown Kriek Kindershow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief 50 km vanaf Zaltbommel, hierna € 0,28 per km

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Kriek Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Kriek Kindershow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85