Voorverkoop gestart Het Toverkasteel met Clown Jopie & Tante Angelique

9-8-2018

Op zaterdag 03 november 2018 vindt alweer de 21e Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek plaats. Met de show “Het Toverkasteel” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in het magische kasteel. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique' start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Hits van Clown Jopie & Tante Angelique in het Toverkasteel

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Het Toverkasteel” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met een verrassing speciaal voor de Fanclubdag, maar dat houden we nog even geheim.

Voorverkoop Fanclubdag 2018 Clown Jopie en Tante Angelique

Koop snel een kaartje voor “Het Toverkasteel” en ga mee op avontuur met Clown Jopie en Tante Angelique!

De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.

Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 9,95 per stuk.
Je betaalt € 12,95 per persoon op zaterdag 3 november  aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Je kan ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique

Het is natuurlijk hartstikke gaaf om  je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag te vieren.

Speciaal voor jou hebbenClown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement   samengesteld. Dit speciale “jungle feestje” kost € 13,95.

Je krijgt dan : 

  • 1 Gratis entreeticket voor de jarige
  • Consumptiemunt om iets te drinken in de pauze
  • Snoepbox voor al je gasten
  • Cadeautje voor de jarige
  • Uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)

Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via Clown Jopie Shop.

Voorverkoopadressen

  • ’s Gravendeel:             Paulus Frites Paleis
  • Oud-Beijerland :          Tabak & Gifts De Man
  • Heinenoord:                JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk
  • Puttershoek :               Boekhandel Houtman en Alcazar Events
  • Strijen :                        Het Plein
  • Internet:                       Clown Jopie Shop
  • Nieuw-Beijerland:        Bloemen bij Marlous

 

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85