Clown Jopie & Tante Angelique door naar de 2e ronde van 'De Nieuwe Bassie'

11-5-2008 Clown Jopie en Tante Angelique hebben in het televisieprogramma “De Nieuwe Bassie” de volgende ronde bereikt. Gisterenavond, donderdag 10 mei, hebben vele Nederlandse clowns hun beste kunstjes laten zien. Clown Jopie had wel knap de bibbers van te voren, maar gelukkig had Tante Angelique een netje vol met kiwi’s meegenomen zodat Jopie in alle gezondheid de tijd kon overbruggen. Voor de jury mochten Jopie en Angelique wat van hun kunsten laten zien. Onze groene Jopie, totaal vol met kiwivitamientjes, besloot zeer energiek aan de slag te gaan. Hij wilde een groot feest organiseren ter ere van de verjaardag van Tante Angelique. Binnen de kortste keren lanceerde Jopie de ene na de andere ballon. Helaas bleef er op deze manier weinig lucht in de ballonnen, maar Jopie genoot van het bekende geluid. Tante Angelique wist Clown Jopie na een aantal goed bedoelde pogingen duidelijk te maken, dat een knoop in een ballon echt erg handig was. De jury was na afloop lovend over het optreden van Clown Jopie en Tante Angelique. Op donderdag 17 mei aanstaande is de volgende uitzending. Vanaf ongeveer 23.50 uur zijn Clown Jopie en Tante Angelique weer te zien bij NOX, op de zender Tien. Er zijn nu nog 12 clowns over op 17 mei bepaalt de jury welke zeven clowns er verder gaan naar de volgende rondes. Foto’s en nieuws van alle belevenissen, gebeurtenissen, vrolijke nootjes en misschien wat kleine bittere pilletjes zijn te bekijken op www.clownjopie.nl.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85